Wij zijn u graag van dienst

Al 32 jaar een begrip

Glas en Zeker is opgericht in 1984 en sindsien hebben wij al vele werken mogen uitvoeren. Tot onze klantenkring behoren zowel particulieren als de grotere glasbedrijven. Voor de grotere glasbedrijven gaat het voornamelijk om de montage van het glas. Wij doen dit al vanaf het moment dat Glas en Zeker is opgericht en mogen dit vandaag de dag nog steeds tot onze werkzaamheden rekenen.

Sinds de komst van het internet is het aanbod van glas enorm gegroeid. Het product is eenvoudig te bestellen, de klant regelt het tot en met de bestelling helemaal zelf.  Wij van Glas en Zeker geloven in persoonlijk contact. Een glazen deur, een glazen pui of een glazen wand is een investering in de uitstraling van uw huis of kantoor. Dit moet dan ook goed geregeld zijn.

Glas en Zeker staat voor kwaliteit. Service en u als tevreden klant staat bij ons op nummer één. Glas en Zeker adviseert, levert en monteert. Wij kijken naar de wensen van u als klant. En samen met u maken wij uw wens tot een eindproduct.

Wij kijken naar de mogelijkheden en het vinden het een uitdaging voor u het juiste product te vinden. Van glas tot en met het glasbeslag.

Wij hopen u dan ook persoonlijk te mogen ontmoeten.

Dit mag u van ons verwachten

Onze werkwijze

Nadat het eerste contact gelegd is gaan wij aan de slag met uw wensen. Indien nodig komen wij eerst bij u langs om samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van een mooie documentatie map kunnen wij u al enkele voorbeelden laten zien. Wij werken voornamelijk met Dorma beslag, maar zullen zeker naar een alternatief zoeken indien gewenst. U ontvangt van ons een offerte en indien door u akkoord bevonden gaan wij over tot bestelling.

Montage

De gemiddelde levertijd voor hardglas is twee weken. Zodra bij ons bekend is wanneer het glas geleverd wordt nemen wij met u contact op om tot een montage afspraak te komen.